ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προχωράει κι άλλη μεταγραφή!

Ετοιμος για 8η μεταγραφική κίνηση είναι ο Παναθηναϊκός, που προχωράει για την απόκτηση μέσου.

Προχωράει κι άλλη μεταγραφή!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Πράσινης» και της LIVESPORT, οι «πράσινοι» έχουν στα σκαριά μια ακόμη περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα έρθει για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ομάδα και θα γεμίσει το ρόστερ. Πρόκειται για χαφ. Αν η μεταγραφή γίνει θα είναι η 8η μέσα στην περίοδο του Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί το… παζλ, με τον καλύτερο τρόπο.

Σε ό, τι αφορά τους «φευγάτους», ο Βέμερ ψάχνει ομάδα, αλλά είναι δύσκολο να βρει, ενώ ο Ατζαγκούν είναι πιθανό να αποχωρήσει ως δανεικός. Ο Χουχούμης μάλλον παραμένει, ενώ εκκρεμούν οι υποθέσεις Μπούρμπου, Δώνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.