Ποδόσφαιρο

ΠΑΟ για Βιγιαφάνες!

Ο Παναθηναϊκός κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Αργεντινού μέσου του Παναιτωλικού!

Για την 8η του μεταγραφή με την απόκτηση ενός από τους καλύτερους μέσους της Super League προχωρά ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι», σύμφωνα με πληροφορίες από το Αγρίνιο, είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Αργεντινού άσου του Παναιτωλικού, Λούκας Βιγιαφάνες.

Για τον 24χρονο χρειάζονται αρκετά χρήματα. Η Ιντεπεντιέντε, ομάδα στην οποία ανήκει, αξιώνει περίπου 400.000 ευρώ, ενώ γερό… πακέτο θέλει και ο Παναιτωλικός.  Οι «πράσινοι» είναι σε διαπραγματεύσεις, το περιβάλλον του παίκτη τονίζει ότι οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και πρέπει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης.

Πρόκειται, φυσικά, για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, με ταχύτητα, τεχνικό και το… απρόβλεπτο στο παιχνίδι του. Ο Αντρέα Στραματσόνι είχε εντυπωσιαστεί από όσα είχε δει στη Λεωφόρο και χωρίς υπερβολή τον θέλει σαν τρελός.

Επίσης, πρέπει να τονιστεί πως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα πρέπει να αδειάσει θέση ξένου, κάτι που αναμένεται να γίνει με τον Ατζαγκούν, ο οποίος ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, με τα περιθώρια, βέβαια, να στενεύουν.

Exit mobile version