ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με τη σφραγίδα Γιαννακόπουλου

Αποφασισμένοι είναι οι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για ενίσχυση της ομάδας ώστε να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα των τελευταίων ημερών και οι μεταγραφικές «ενέσεις» θα έχουν την υπογραφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Με τη σφραγίδα Γιαννακόπουλου

Μετά από συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα σε Σάσα Τζόρτζεβιτς, Δημήτρη Γιαννακόπουλου και μελών της διοικούσας επιτροπής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αποφασίστηκε η άμεση μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ενώ δόθηκε και ψήφος εμπιστοσύνης στο Σέρβο τεχνικό.

Οι άνθρωποι της «πράσινης» ΚΑΕ, αναγνωρίζουν πως οι εμφανίσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα δεν είναι αντάξιες των προσδοκιών και με αποκορύφωμα την κάκιστη εμφάνιση στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να διορθώσουν τα κακώς κείμενα και να δράσουν άμεσα.

Αυτό σημαίνει πως το αμέσως επόμενο διάστημα, θα προχωρήσουν σε διορθωτικές κινήσεις, ώστε ο Παναθηναϊκός να φανεί αντάξιος των προσδοκιών και να επανέλθει δυναμικά τόσο στο top-16 της Ευρωλίγκας, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα με σκοπό την διεκδίκηση των τίτλων.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 205.579 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, θα κινηθεί σε δυναμικά πλαίσια όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό αλλά και την οικογένεια Γιαννακόπουλου, που όποτε το απαίτησαν οι συνθήκες δεν δίστασε να κάνει οικονομικές υπερβάσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.