ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΠΑΟ για Βιγιαφάνες!

Ο Παναθηναϊκός κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Αργεντινού μέσου του Παναιτωλικού!

ΠΑΟ για Βιγιαφάνες!

Για την 8η του μεταγραφή με την απόκτηση ενός από τους καλύτερους μέσους της Super League προχωρά ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι», σύμφωνα με πληροφορίες από το Αγρίνιο, είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Αργεντινού άσου του Παναιτωλικού, Λούκας Βιγιαφάνες.

Για τον 24χρονο χρειάζονται αρκετά χρήματα. Η Ιντεπεντιέντε, ομάδα στην οποία ανήκει, αξιώνει περίπου 400.000 ευρώ, ενώ γερό… πακέτο θέλει και ο Παναιτωλικός.  Οι «πράσινοι» είναι σε διαπραγματεύσεις, το περιβάλλον του παίκτη τονίζει ότι οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και πρέπει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης.

Πρόκειται, φυσικά, για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, με ταχύτητα, τεχνικό και το… απρόβλεπτο στο παιχνίδι του. Ο Αντρέα Στραματσόνι είχε εντυπωσιαστεί από όσα είχε δει στη Λεωφόρο και χωρίς υπερβολή τον θέλει σαν τρελός.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, πρέπει να τονιστεί πως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα πρέπει να αδειάσει θέση ξένου, κάτι που αναμένεται να γίνει με τον Ατζαγκούν, ο οποίος ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, με τα περιθώρια, βέβαια, να στενεύουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.