ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Να αντιδράσουμε»

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντιδράσει μετά τις συνεχόμενες ήττες και να πάρει τη νίκη απέναντι στην Νταρουσάφακα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Τζόρτζεβιτς: «Να αντιδράσουμε»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», προετοιμάζει την ομάδα για μία δύσκολη αναμέτρηση, κυρίως λόγω της χαμηλής ψυχολογίας και ζητάει αντίδραση από τους παίκτες του, μετά τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος.

Οι δηλώσεις του Τζόρτζεβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague:

«Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα κι ακόμη μία στην Α1 πρέπει να βρούμε τρόπο ν’ αντιδράσουμε. Αλλά, αν θέλεις ν’ αντιδράσεις, είναι απαραίτητο να δράσεις. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες και πρέπει να δώσουμε ό,τι καλύτερο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, διαθέτουν ποιότητα κι αποτελεί έκπληξη για εμένα πως είναι στο 0-4, αφού είναι πολύ καλοί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.