ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εκεί ψάχνει ο Παναθηναϊκός για δύο παίκτες!

Το SDNA ξεχωρίζει τις «βασικές αντλίες» της επικείμενης ενίσχυσης του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει βγει στην αγορά τα τελευταία 24ωρα για την απόκτηση δύο παικτών.

Εκεί ψάχνει ο Παναθηναϊκός για δύο παίκτες!

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν δεδομένο πως θα προχωρήσουν στην προσθήκη παικτών στο ρόστερ τους, προκειμένου να ενισχυθούν ενόψει της συνέχειας σε Euroleague και Α1. Η συνάντηση κορυφής μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΚΑΕ το απόγευμα της Τρίτης (26/01) ήταν εκείνη που όρισε τις εξελίξεις στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Ο «Σάλε» έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση του «τριφυλλιού», η οποία δεσμεύτηκε να ενισχύσει το ρόστερ με την απόκτηση ενός γκαρντ και ενός φόργουορντ – σέντερ με αθλητικά χαρακτηριστικά. Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να προστεθούν στο υπάρχον ρόστερ δύο παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα την βάλουν πιο… ζεστά στο κόλπο της διεκδίκησης των φετινών στόχων (πρωτάθλημα, Κύπελλο και πρόκριση στο Final Four της Euroleague).

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.