ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Να επιστρέψει στις νίκες!

Ο Παναθηναϊκός, αντιμετωπίζει σήμερα την Νταρουσάφακα (21;45, EΡΤ2, Panathinaikos24.gr) στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της φάσης των «16» της Ευρωλίγκας, και έχει μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις. Τον Ιμπραήμ Κουτλουάι θα τιμήσει σήμερα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για την προσφορά του στο «τριφύλλι».

Να επιστρέψει στις νίκες!

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο ήττες στην Ευρωλίγκα και μία στο πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια, στην Ευρωλίγκα ηττήθηκαν τόσο από την Λοκομοτίβ Κουμπάν όσο και από τον Ερυθρό Αστέρα. Από την άλλη πλευρά, στο πρωτάθλημα, οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με σχετική ευκολία από τον Ολυμπιακό, παρουσιάζοντας ένα πολύ κακό πρόσωπο, στο παρκέ του ΣΕΦ.

Έτσι το «τριφύλλι» σήμερα, απέναντι στην Νταρουσάφακα, καλείται να αντιδράσει και να πάρει τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών στην φάση των «16», καθώς αν συμβεί κάτι τέτοιο οι πιθανότητες για να προκριθεί θα είναι απειροελάχιστες.

Στα αγωνιστικά, ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι άγνωστο αν θα αγωνιστεί, καθώς ταλαιπωρείται με διάστρεμμα από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, δεν έχει προπονηθεί το τελευταίο τριήμερο και η συμμετοχή του θα κριθεί τελευταία στιγμή.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 206.867 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντίθετα, μάχιμος είναι ο Παππάς που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ σίγουρα εκτός μάχης είναι ο Χαραλαμπόπουλος που έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς. Τέλος, στην σημερινή αναμέτρηση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα βραβεύσει τον Ιμπραήμ Κουτλουάι, για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.