ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σαν το παλιό καλό κρασί (pics, vid)

Σημαντική ημέρα η ερχόμενη Δευτέρα για τον Αντώνη Φώτση, καθώς στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, θα συμπληρώσει τις 300 συμμετοχές στην Α1 μπάσκετ, με το «κοντέρ» να συνεχίζει να γράφει.

Σαν το παλιό καλό κρασί (pics, vid)

Ο υπαρχηγός του Παναθηναϊκού, στα 34 του χρόνια πλέον, θα συμπληρώσει 300 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία, όντας ο 9ος ενεργεία παίκτης που το καταφέρνει, αλλά και ο 36ος συνολικά.

Ο Αντώνης Φώτσης, που συνεχίζει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο «τριφύλλι», συμπληρώνει 300 συμμμετοχές, παρά το γεγονός πως για οκτώ έτη συνολικά βρέθηκε εκτός Ελλάδας.

Το «ταξίδι» ξεκίνησε το 1997

Από τις 25 Οκτωμβρίου του 1997, όταν σε ηλικία 17 ετών πραγματοποίησε το ντεμπούτο σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τη Δάφνη, εντός Ελλάδας έχει φορέσει μονάχα τη φανέλα του Παναθηναϊκού και ακόμα και στα 34 του, η παρουσία του στο παιχνίδι της ομάδας είναι καθοριστική.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.260 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε εκείνη την αναμέτρηση με την Δάφνη, που οι «πράσινοι» επικράτησαν με 86-65, ο Αντώνης Φώτσης υπό τις οδηγίες του Λευτέρη Σούμποτιτς, αγωνίστηκε για πέντε λεπτά και πέτυχε το πρώτο του καλάθι.

5684

Το «τρελό» σερί

Ο «Batman», σε όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του, από τη σεζόν 1996-1997 μέχρι και σήμερα, έχει δώσει το «παρών» σε 230 παιχνίδια κανονικής περιόδου και 69 πλέι οφ, ενώ τρέχει ένα τρελό σερί που λέει πως δεν έχει χάσει αγώνα κανονικής περιόδου από τα μέσα της σεζόν 2002-2003, με 156 συνεχόμενες συμμετοχές στη δωδεκάδα του «τριφυλλιού».

Ξεπερνάει τον Μάικ

Μετά τον αγώνα με το Ρέθυμνο, ο Φώτσης θα πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής τον Μάικ Μπατίστ (301 συμμετοχές) και σύντομα θα τον ξεπεράσει, φτάνοντας παράλληλα στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας, πίσω από τους Κώστα Τσαρτσαρή (345), Δημήτρη Διαμαντίδη (380) και Φραγκίσκο Αλβέρτη (489).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.