ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στήριξη από Καλάθη σε Πάβλοβιτς

Ο Νικ Καλάθης εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου, μιλώντας για την απόδοση του Σάσα Πάβλοβιτς και τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες.

Στήριξη από Καλάθη σε Πάβλοβιτς

Ο διεθνής άσος, σχολίασε τις πολύτιμες βοήθειες του Πάβλοβιτς και έκανε λόγο για έναν σωστό επαγγελματία, ενώ αναφέρθηκε και στην καλή δουλειά του προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καλάθη:

«Παίξαμε καλά ώστε να κερδίσουμε. Κάναμε καλή ομαδική προσπάθεια. Η Νταρουσάφακα είναι ανταγωνιστική. Παίξαμε ενωμένοι και κάναμε ότι έπρεπε για να νικήσουμε. Θέλω να πω επίσης πως ο Πάβλοβιτς μας βοήθησε πάρα πολύ, ειδικά στην πρώτη περίοδο. Αν δεν τον είχαμε δεν νομίζω πως παίρναμε την νίκη. Η παρουσία του ήταν πολύτιμη για εμάς. Ήταν επαγγελματίας και έπαιξε καλά παρά τα όσα ακούγονται για εκείνον τις τελευταίες μέρες.

Παρά τις φήμες για εκείνον, βγήκε μπροστά και μας βοήθησε. Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς και πολύτιμος. Μας βοήθησε και ο Γιάνκοβιτς. Ο προπονητής μας έκανε καλή δουλειά, μας προετοίμασε σωστά. Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο αλλά αντιδράσαμε».

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.862 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.