ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μίνι προπόνηση για τον Χαραλαμπόπουλο

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν εκτός δωδεκάδας για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Νταρουσάφακα, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, αλλά πριν την έναρξή του πραγματοποίησε στο «ΟΑΚΑ» μίνι ατομικό πρόγραμμα με σουτ.

Μίνι προπόνηση για τον Χαραλαμπόπουλο

Ο ανερχόμενος παίκτης του «τριφυλλιού» δεν υπολογιζόταν από τον Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς για το ματς της 5ης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας με την τούρκικη ομάδα, εξαιτίας του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί εσχάτως στους κοιλιακούς. Ωστόσο εμφανίστηκε αρκετά λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Νταρουσάφακα στο παρκέ του «ΟΑΚΑ», πριν καν αρχίσει ο κόσμος του «τριφυλλιού» να εισέρχεται στις εξέδρες.

Ο νεαρός φόργουορντ έκανε σουτ, κυρίως από πλάγια θέση, με ντρίμπλα, προσποίηση και jump stop, με την ατομική του προπόνηση με στέλεχος του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα που έκανε περιελάμβανε ακόμη και εκτέλεση σουτ τριών πόντων αλλά και ελεύθερων βολών. Περίπου μισή ώρα κράτησε η εκγύμνασή του, ο οποίος έδειξε να μην πονά κατά τη διάρκειά της κι αυτό είναι και το σημαντικότερο νέο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.