ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ζητείται ηρεμία, ακολουθεί ενίσχυση

Ο Παναθηναϊκός έδειξε αντίδραση, η νίκη (έστω και στο τέλος) ήρθε... και οι αφίξεις ακολουθούν.

Ζητείται ηρεμία, ακολουθεί ενίσχυση

Για να ξεκαθαρίσω κάτι, ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση κόντρα στην Νταρουσάφακα δεν ήταν καλός, έδειξε πάλι «χτυπητές αδυναμίες», αλλά το ζητούμενο όπως ανέφεραν και αρκετοί από τους παίκτες της ομάδας μετά το τέλος του ματς, ήταν η νίκη κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Αυτή λοιπόν ήρθε, έστω και με την ψυχή στο στόμα, με τον Παναθηναϊκό να ανταμείβει αυτούς τους 8-9 χιλιάδες που βρέθηκαν στο γήπεδο και τον στήριξαν, όταν το ματς έδειχνε να «στραβώνει».

Πάμε τώρα στα υπόλοιπα, το ματς χθες ήταν ειδικών συνθηκών, με τον αρχηγό της ομάδας παροπλισμένο και με πολιτικά λόγω τραυματισμού, με τις τρεις κακές εμφανίσεις να σε βαραίνουν από το προηγούμενο διάστημα, με την ατμόσφαιρα για Πάβλοβιτς και Κούζμιτς ηλεκτρισμένη και με πολλή γκρίνια.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.793 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το χθεσινό «ροζ» φύλλο αγώνα, μπορεί να γυρίσει το αρνητικό κλίμα για την ομάδα, που καλείται πλέον να βρει ηρεμία ενόψει συνέχειας. Καταστάσεις περίεργες για το φίλαθλο κοινό της ομάδας, που αλλιώς είχε συνηθίσει και αλλιώς βιώνει το τελευταίο διάστημα.

Η διοίκηση δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις, ώστε να επιστρέψει η νηνεμία στο τμήμα και πέριξ αυτού.

Η πρώτη έγινε με τον Μαρκίζ Χέινς να ντύνεται με συνοπτικές διαδικασίες «πράσινος» μετά την πρωτοβουλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που η τρέλα του για την ομάδα είναι τέτοια και είναι δεδομένο πως μπορεί να το ξανακάνει όπου απαιτηθεί, με τη συνέχεια να είναι γνωστή σε φιλάθλους και αντιπάλους.

Υ.Γ. Το χθεσινό ματς με τον «3D» με πολιτικά, ήταν η πρώτη «άνοστη» γεύση γι΄αυτό που θα επικρατήσει από την επόμενη σεζόν.

Υ.Γ.1. Προκαλεί τεράστιες απορίες πως κάτω στον Πειραιά, πηγαίνουν από «σφαλιάρα» σε «σφαλιάρα» στην Ευρωλίγκα και να μην έχει ανοίξει μύτη.

Υ.Γ.2 Ιμπο… Ιμπο… Ιμπο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.