ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Φεύγει από Κατάνια, επιλογή η Ελλάδα»!

Ο μάνατζερ του Σεμπαστιάν Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο, μίλησε αποκλειστικά στο SDNA, αναφέρθηκε στο «διαζύγιο» με την Κατάνια που έρχεται και άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα για τον Παναθηναϊκό.

«Φεύγει από Κατάνια, επιλογή η Ελλάδα»!

Στο άκουσμα της είδησης για το… φλερτ του «τριφυλλιού» με τον 29χρονο εξτρέμ οι φίλοι του Παναθηναϊκού «τρελάθηκαν»! Πρόκειται για έναν παίκτη που αγαπήθηκε όσο λίγοι από την «πράσινη» εξέδρα και το ενδεχόμενο να τον δουν ξανά με τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας τους έχει στείλει στα… κάγκελα. Μία «βόλτα» στα social media, άλλωστε, είναι ενδεικτική για την… Λετο-μανία που κυριαρχεί.

Το SDNA αναζήτησε τον μάνατζερ του Σεμπάστιαν Λέτο και ο Φερνάντο Κοσεντίνο μας μίλησε για το παρόν και το μέλλον του Αργεντινού και μπορεί να μην ανέφερε καν τη λέξη Παναθηναϊκός, αλλά «φωτογράφισε» το «τριφύλλι».

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.