ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στον Παναθηναϊκό για το μεγάλο βήμα της καριέρας μου»

Τον κόσμο του Παναιτωλικού ευχαρίστησε ο Λούκα Βιγιαφάνες, ενώ αναφέρθηκε και στην μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

«Στον Παναθηναϊκό για το μεγάλο βήμα της καριέρας μου»

Ο Λούκα Βιγιαφάνες αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Παναιτωλικού και μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Καλλονή, αναφέρθηκε για την πορεία του στην ομάδα του Αγρινίου, ενώ επεσήμανε πως πάει στον Παναθηναϊκό για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Joinsports.gr:

«Ευχαριστώ τον κόσμο του Παναιτωλικού για τη μεγάλη στιγμή που μου χάρισε με αυτόν τον αποχαιρετισμό, θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου και υπόσχομαι ότι κάποια μέρα θα επιστρέψω. Μου αρέσει ο κόσμος της Ελλάδας, αγαπάει το ποδόσφαιρο, ερχόμενος από την Αργεντινή δεν ήξερα τι θα συναντήσω, όμως πλέον είμαι ευτυχισμένος σε αυτή τη χώρα και θα προσπαθήσω να σταθώ αντάξιος στον Παναθηναϊκό και να κάνω το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου που τόσο πολύ ήθελα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.