ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πανικός στο twitter του Αλαφούζου για Λέτο (Pics)

Μηνύματα στο twitter από φίλους του Παναθηναϊκού δέχεται τις τελευταίες ώρες για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή του Σεμπάστιαν Λέτο στην ομάδα.

Πανικός στο twitter του Αλαφούζου για Λέτο (Pics)

Παροξυσμό και Λέτο-μάνια έχει προκαλέσει στις τάξεις των οπαδών του «τριφυλλιού» το φλερτ του Λέτο με τον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Αλαφούζο τις τελευταίες ώρες να δέχεται μηνύματα για να επιστρέψει ο Αργεντίνος στο «τριφύλλι».

Την ίδιο καταιγισμό μηνυμάτων με το hashtag «#SebaBackToHome» που δημιουργήθηκε το απόγευμα μετά από πρωτοβουλία του Panathinaikos24.gr, δέχονται και ο ποδοσφαιριστής, αλλά και ο προπονητής της ομάδας Αντρέα Στραματσόνι στους δικούς τους προσωπικούς λογαριασμούς.

Δείτε τα μηνύματα:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.