ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάλι εκτός ο Διαμαντίδης!

Χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη αναμένεται να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός αύριο το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν έχει να ξεπεράσει το διάστρεμμα, που υπέστη στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Πάλι εκτός ο Διαμαντίδης!

Με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε σήμερα (31/1) το απόγευμα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με το Ρέθυμνο Cretan Kings για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League (1/2, 18.00).

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είδε όλους τους παίκτες του να γυμνάζονται κανονικά, εξαιρουμένου του Δημήτρη Διαμαντίδη (διάστρεμμα), ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση, στην οποία ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί, χωρίς τον αρχηγό του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.