ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

EKTAKTO: Ο Λέτο στον Παναθηναϊκό, λένε οι Ιταλοί!

Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, ο Σεμπάστιαν Λέτο συνεχίζει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό! Αισιοδοξία από την ΠΑΕ, περιμένουν την κατάληξη των διαπραγματεύσεων του Αργεντινού με την Κατάνια.

EKTAKTO: Ο Λέτο στον Παναθηναϊκό, λένε οι Ιταλοί!

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Σεμπάστιαν Λέτο, σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, που αναφέρουν ότι είναι πλέον επίσημο πως ο Αργεντινός συμφώνησε και θα φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα! Την είδηση αποκάλυψε το tuttomercato, για να γίνει στη συνέχεια αναπαραγωγή και από άλλες ιστοσελίδες από τη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, o 29χρονος συμφώνησε σε όλα με το “τριφύλλι” και έρχεται άμεσα στη χώρα μας για τις υπογραφές. Από τον Παναθηναϊκό μέχρι πριν από λίγη ώρα εξέφραζαν την αισιοδοξία του για θετική έκβαση και απομένει μόνο η… τελική επιβεβαίωση.

Ο Λέτο  συζητάει μαζί με τον μάνατζέρ του, με τη διοίκηση της Κατάνια για να πάρει την ελευθερία του. Ο Παναθηναϊκός περιμένει το τελικό “οk”. Αν ο “Σέμπα” καταφέρει μέχρι αύριο το απόγευμα να μείνει ελεύθερος, τότε δεν υπάρχει καμία πίεση χρόνου, λόγω του περιθωρίου των 10 ημερών. Αν αντιθέτως, μέχρι αύριο δεν έχει βρεθεί λύση στο θέμα αυτό, οι δυο πλευρές θα πρέπει να βιαστούν, προκειμένου να προλάβουν την προθεσμία και να γίνει η μεταγραφή. Οπως και να’ χει, δύσκολα θα χαλάσει κάτι.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σεμπάστιαν Λέτο επιστρέφει στην ομάδα, με την οποία “δέθηκε” όσο πουθενά αλλού και ετοιμάζεται να συναντήσει ξανά τους οπαδούς που τον λάτρεψαν και έκαναν το όνομά του σύνθημα σε όλα τα γήπεδα. Ο Αργεντινός θα έρθει άμεσα στην Αθήνα, για να περάσει τα ιατρικά. Αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.