ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εσύ τι θα έκανες με τον Λέτο;

Η περίπτωση Λέτο για τον Παναθηναϊκό οργανισμό και τον κόσμο του είναι ιδιαίτερη. Δεν μιλάμε για έναν οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, αλλά γι αυτόν που «πορώνει» την κερκίδα, ξεσηκώνει τα πλήθη και διαθέτει κλάση σπάνια. Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Εσύ τι θα έκανες με τον Λέτο;

Τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο ο Σεμπάστιαν Λέτο έχει το τελικό ραντεβού με τη διοίκηση της Κατάνια για να λύσει το συμβόλαιό του και να έρθει στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Συνεπώς, το… νερό έχει μπει στο αυλάκι και απομένουν μόνο τα τυπικά για τη μεγάλη επιστροφή ενός ποδοσφαιριστή που λατρεύτηκε από την πράσινη κερκίδα δικαίως.

Η μεγάλη συζήτηση που γίνεται είναι για το αν ο Παναθηναϊκός κάνει το σωστό με τον Αργεντινό. Από τη μια οι κραυγές ενθουσιασμού «πάρτε τον παικταρά» και από την άλλη τα «δεν μπορεί πια, έχει περάσει πολλά, θα είναι πρόβλημα για την ομάδα». Παικταράς ο Λέτο, δεν αμφιβάλλει κανείς. Μα δεν είναι ο ίδιος που βλέπαμε πριν από λίγα χρόνια στα ελληνικά γήπεδα. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι είναι και τελειωμένος. Με την χονδροπάθεια να τον έχει ταλαιπωρήσει και την ατυχία να του έχει χτυπήσει την πόρτα με τον γνωστό τραυματισμό στο κεφάλι, ο Αργεντινός πέρασε πολλά «βάσανα» από τότε που έφυγε από το «τριφύλλι». Εμεινε πίσω, προσπάθησε να φανεί δυνατός (και το κατάφερε), δουλεύοντας πάρα πολύ ατομικά για να επιστρέψει.

Η απραξία και τα μόλις τέσσερα παιχνίδια με τη Λανούς είναι σίγουρα ένα «θέμα». Άλλωστε, η χονδροπάθεια δεν είναι κάτι το απλό. Θέλει προσοχή, σωστή αντιμετώπιση και διαχείριση απ’ όλους. Από παίκτη και ομάδα.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε το κείμενο στο Thinkover.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.