Ποδόσφαιρο

«Πράσινος» ο Βιγιαφάνιες!

Ο Παναθηναϊκός πήρε το χαρτί που ήθελε και το θέμα Βιγιαφάνιες τελείωσε θετικά για το «τριφύλλι». Αύριο ενσωματώνεται στις προπονήσεις ο Αργεντινός.

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Λούκας Βιγιαφάνιες, καθώς πριν από λίγο έφτασε στην ΠΑΕ το τελευταίο έγγραφο που χρειαζόταν η ομάδα από την Ιντεπετιέντε για να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή.

Ετσι, λοιπόν, ο Αργεντινός είναι έτοιμος να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο ποδοσφαιριστής ενσωματώνεται άμεσα στην ομάδα και αύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με το «τριφύλλι».

H ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο Βιγιαφάνιες γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1991 στην πόλη Κομοντόρο της Αργεντινής. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα το 2007 στην Κάι. Το 2010 πήγε δανεικός στην Ιντεπεντιέντε, η οποία αγόρασε τα δικαιώματά του ένα χρόνο αργότερα. Το 2013 δόθηκε δανεικός στην Ουρακάν, ενώ από το 2014 έπαιζε δανεικός στον Παναιτωλικό.

Exit mobile version