ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γίναμε… Leto24!

Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα επιστροφής του Σεμπάστιαν Λέτο, το panathinaikos24.gr, σας ενημέρωνε λεπτό προς λεπτό για την υπόθεση, με συνεχή ροή για όλα όσα συνέβαιναν με τον Αργεντινό.

Γίναμε... Leto24!
Το Panathinaikos24.gr ήταν κοντά στις εξελίξεις της μεταγραφικής υπόθεσης του Λέτο από την πρώτη στιγμή. Με συνεχόμενα ρεπορτάζ και αποκαλύψεις, παρακολουθήσατε έγκυρα και έγκαιρα όλα όσα συνέβαιναν στο θέμα της μεγάλης επιστροφής του Σέμπα στον Παναθηναϊκό.
Το hashtag #SebaBackHome με την υπογραφή του Panathinaikos24.gr πήρε απίστευτες διαστάσεις σε όλα τα social media, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να το χρησιμοποιεί σχεδόν σε κάθε του ποστάρισμα και να καλεί τον Λέτο να γυρίσει στον Παναθηναϊκό. Αργά το βράδυ του Σαββάτου σας ενημερώσαμε πως η επιστροφή είναι πλέον κοντά.
Το βράδυ της Κυριακής, λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά, διαβάσατε στο Panathinaikos24.gr πως στην Ιταλία μεταδίδουν ότι είναι οριστικό πως ο Λέτο έρχεται στο τριφύλλι. Και χθες το πρωί ενημερωθήκατε έγκυρα και έγκαιρα για την ελευθέρας που παίρνει ο Αργεντινός, παρά τα εμπόδια που προέκυψαν στη συνέχεια και ξεπεράστηκαν.
Η μεγάλη επιστροφή του Λέτο φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή και την εγκυρότητα του καλύτερου πράσινου σάιτ, του Panathinaikos24.gr. Μείνετε συντονισμένοι…
 Panathinaikos24.gr: Ενημέρωση και άποψη για τον Παναθηναϊκό
 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.