ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φώτσης: «Χρειαζόμαστε το θετικό αποτέλεσμα»

Στην κρισιμότητα του αγώνα με την Τσεντεβίτα, στάθηκε ο Αντώνης Φώτσης, που όπως και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, χαρακτήρισε το παιχνίδι ως ένα από τα πλέον κρίσιμα της χρονιάς

Φώτσης: «Χρειαζόμαστε το θετικό αποτέλεσμα»

Ο Φώτσης, ως ένας από τους πλέον έμπειρους παίκτες του «τριφυλλιού», γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία που αποκτά για τον Παναθηναϊκό, η νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσεντεβίτα, κάτι που φάνηκε και από τα όσα είπε, ενόψει της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Παίζουμε εκτός έδρας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Τσεντεβίτα. Θα πάμε εκεί και θα παλέψουμε για τη νίκη με όλες μας τις δυνάμεις. Χρειαζόμαστε πολύ το θετικό αποτέλεσμα καθώς αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια της διοργάνωσης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.