ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Να δώσουμε το 100%»

Να βρει τον ρυθμό του και να δώσει το 100%, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός για να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Τσεντεβίτα, όπως δήλωσε και ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Παπαγιάννης: «Να δώσουμε το 100%»

Ο Παναθηναϊκός δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι στην Κροατία και ο Γιώργος Παπαγιάννης, εμφανίζεται αισιόδοξος, τονίζοντας πως το χθεσινό παιχνίδι με το Ρέθυμνο έκανε καλό στην ομάδα.

Αναλυτικά το σχόλιο του:

«Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο είχε πολλή ενέργεια και από τις δύο ομάδες κάτι που νομίζω ότι μας έκανε καλό ώστε να βρούμε ρυθμό εν όψει του επόμενου αγώνα μας με την Τσεντεβίτα. Πρέπει να έχουμε κι εκεί ρυθμό και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Πίεση υπάρχει και πάντα θα υπάρχει. Πρέπει να τα δώσεις όλα αν θες να προκριθείς στα προημιτελικά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.