ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Χρειαζόμαστε με κάθε τρόπο τη νίκη»

Τη νίκη που θα δώσει εξτρά ώθηση για πρόκριση, ψάχνει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Τζέιμς Γκιστ και τις δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα.

«Χρειαζόμαστε με κάθε τρόπο τη νίκη»

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ του «τριφυλλιού», επεσήμανε πως η νίκη πρέπει να έρθει με κάθε τρόπο και είναι όλοι προετοιμασμένοι γι’ αυτό.

Αναλυτικά η δήλωση του Γκιστ:

«Χρειαζόμαστε τη νίκη, η οποία θα μας δώσει ώθηση στον όμιλο. Μόνο αυτό σκεφτόμαστε. Πρέπει να ‘μαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά και στις δύο άκρες του παρκέ και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.