ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Τη Δευτέρα (08/02) με ΑΕΚ

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, με τον Παναθηναϊκό ν’ αντιμετωπίζει στην «καυτή» Κυψέλη την ΑΕΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Τη Δευτέρα (08/02) με ΑΕΚ

Τη Δευτέρα (08/02) θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής στη Volley League γυναικών, με τον Παναθηναϊκό να τίθεται αντιμέτωπος κόντρα στην ΑΕΚ στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Κυψέλη, με τους φίλους της ομάδας να το γεμίζουν, δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα όπως συνηθίζουν, στηρίζοντας με το δικό τους μοναδικό τρόπο τις «πράσινες».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 6/2 16:00 Αίας Ευόσμου-Πανναξιακός 19:00 Μαρκόπουλο-Ολυμπιακός

Κυριακή 7/2 16:00 ΟΠΕΡ-Αρης Ηλιούπολη-ΑΟ Θήρας 19:30 Πορφύρας-Φιλαθλητικός/Λαρισαϊκός

Δευτέρα 8/2  18:00 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.