ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στραματσόνι: «Δεν έχουμε παίκτη σαν τον Λέτο»

Χαρούμενος για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Λέτο, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Αντρέα Στραματσόνι.

Στραματσόνι: «Δεν έχουμε παίκτη σαν τον Λέτο»

Ο Ιταλός τεχνικός των «πρασίνων», εμφανίστηκε χαρούμενος με την απόκτηση του Λέτο, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στραματσόνι στην κάμερα της Nova:

«Γνωρίζω τον Λέτο και μίλησα μαζί του όταν ο πρόεδρος μου είπε ότι υπάρχει η πιθανότητα να τον αποκτήσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος! 

Με κάθε σεβασμό στους οπαδούς, είμαι χαρούμενος γιατί είναι ένας πολύ καλός παίκτης. 

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 1.428 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μου αρέσει που τον αγαπούν οι οπαδοί μας, όμως εάν είναι εντάξει και ο γιατρός πει ότι είναι καλά, τότε είναι ένας παίκτης και ένας άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας. 

Και θα είμαι χαρούμενος αν όλα πάνε καλά. Ο Λέτο δεν ήταν στα μεταγραφικά μας πλάνα, γιατί η περίπτωσή του προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, όμως κατά τη γνώμη μου δεν έχουμε κάποιο παίκτη με τα χαρακτηριστικά του. 

Μου αρέσει να διαθέτω ποιοτικούς παίκτες με χαρακτήρα. Υπάρχουν ήδη πολλοί τέτοιοι παίκτες στην ομάδα και μπορεί να προστεθεί άλος ένας. Γνωρίζει πολύ καλά τον Παναθηναϊκό και πως να κερδίσεις εδώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.