ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Σημαντική για την αυτοπεποίθηση μας αυτή η νίκη»

Στη νίκη που ήρθε να τους γεμίσει αυτοπεποίθηση ενόψει συνέχειας, αναφέρθηκε ο Τζέιμς Γκιστ μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Σημαντική για την αυτοπεποίθηση μας αυτή η νίκη»

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ της ομάδας του «τριφυλλιού» επεσήμανε πως η άμυνα ήταν αυτή που έδωσε το έναυσμα για τη σημερινή επικράτηση, ενώ για το επόμενο ματς με την Εφές στο ΟΑΚΑ, τόνισε πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την αφήσουν να περάσει νικηφόρα, παρόλο που έχει έμπειρους παίκτες και καλό προπονητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκιστ:

«Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, είχαμε πολυφωνία στην επίθεση και πήραμε τη νίκη. Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική γιατί μας δίνει αυτοπεποίθηση την οποία και χρειαζόμαστε για τη συνέχεια.

Χρειάζεται αυτή η αυτοπεποίθηση γιατί στον όμιλο μας υπάρχουν πολλές ομάδες με παρόμοιο ρεκόρ και θα πρέπει να τις ξεπεράσουμε».

«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό
«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό 12.756 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το επόμενο ματς κόντρα στην Εφές: «Η Εφές είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Έχει εξαιρετικό προπονητή, έμπειρους παίκτες και δεν πρέπει να την αφήσουμε να μας νικήσει. Είναι και αυτό ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.