ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Πειθαρχική δίωξη για… διαρροή!

Για μια ακόμη φορά, ο Παναθηναϊκός γίνεται αποδέκτης… πρωτοτυπίας, αφού του ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη, όχι για ανακοίνωση, αλλά για… διαρροή μέσω κύκλων!

Πειθαρχική δίωξη για… διαρροή!

Το είδαμε και αυτό: Να ασκείται πειθαρχική δίωξη όχι για κάποια ανακοίνωση ή κάποια δημόσια δήλωση στα ΜΜΕ, αλλά για… διαρροή μέσω κύκλων! ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, με την ιδιότητα του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την οποία και παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ομοσπονδίας, ώστε να απολογηθεί με την κατηγορία των δημόσιων δυσμενών κρίσεων κατά των ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων.

Αυτή αφορά μια διαρροή στις 29 Ιανουαρίου, που ανέφερε τα εξής: «Ένα από τα… πουλέν της ΚΕΔ επέλεξε προσωπικά ο Κύρος Βασάρας να διαιτητεύσει τον αγώνα μας στα Χανιά. Είναι ο γνωστός… αετομάτης που μετέτρεψε το επιθετικό φάουλ παίκτη του Ολυμπιακού στον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, σε φάουλ και αποβολή του Κυριακίδη αλλάζοντας όλη τη ροή του αγώνα των δύο ομάδων στο Φάληρο».

Στην πειθαρχική δίωξη αναφέρεται ότι ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση. Ποτέ δεν έγινε αυτό. Καμία ανακοίνωση δεν έχει βγει, παρά μόνο διαρροή, η οποία καταγράφτηκε στα ρεπορτάζ.

Συνεπώς, είναι λίγο… παράταιρο να ασκεί κάποιος δίωξη για όσα έχουν ειπωθεί μέσω «κύκλων»!

Στην πειθαρχική του δίωξη, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, αναφέρει: «Ο υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ανακοίνωση που εξέδωσε στις 29/1/2016. Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 25 παρ. 1, 4, 7 τελευταίο εδάφιο του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 10-6-2015, σε συνδυασμό με τα άρθρα 1, 2, 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο όπως αυτός ψηφίστηκε και ισχύει από 25/6/2015».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ