ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η φανέλα με το «13» και ο Λέτο (Pics)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός το 2003, είχε αποσύρει την φανέλα με το νούμερο...13, σε μία ιδιαίτερα έκρυθμη περίοδο. Πλέον, η φανέλα αυτή επιστρέφει και θα την φορέσει ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Η φανέλα με το «13» και ο Λέτο (Pics)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προέβη σε μία ιδιαίτερα συμβολική κίνηση, καθώς ετοιμάζεται να δώσει τον αριθμό «13», στον Σεμπάστιαν Λέτο. Το συγκεκριμένο νούμερο φανέλας έχει αποσυρθεί από το 2003, μετά από μία κίνηση της τότε διοίκησης του Παναθηναϊκού.

Πιο συγκεκριμένα, το 2013 η κατάσταση ήταν ιδιαίτερα έκρυθμη στο τριφύλλι, καθώς είχε προηγηθεί το ντέρμπι της Ριζούπολης, όπου με την «τρομοκρατία» ο Ολυμπιακός είχε φτάσει στην νίκη που σήμαινε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο λόγος που οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν εξοργιστεί, ήταν το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε απροστάτευτη σε μία τέτοια κατάσταση.

Το καλοκαίρι που ακολούθησε εκείνης της σεζόν, βρήκε έκρυθμη την κατάσταση στις σχέσεις της ομάδας και του κόσμου της και στην φιλική αναμέτρηση με τη Βίλεμ στη Λεωφόρο, η διοίκηση του Αργύρη Μήτσου έκανε μία κίνηση η οποία δεν ήταν και ιδιαίτερα επιτυχημένη.

Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη
Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη 6.557 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι τρεις αρχηγοί του Παναθηναϊκού τότε (Νικοπολίδης, Μπασινάς, Βαζέχα), κρατώντας τρεις εμφανίσεις της ομάδας με τον συγκεκριμένο αριθμό, κατευθύνονται προς την Θύρα 13. Η κίνηση ανακοινώνεται από τα μεγάφωνα και ακολουθεί…γιουχάρισμα. Επίσης, οι φανέλες αυτές «επιστρέφονται» όχι με τον καλύτερο τρόπο από τους οπαδούς της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, έμεινα για αρκετή ώρα στο… χορτάρι της Λεωφόρου, όταν και μαζεύτηκαν από τα ball boys!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο πιο πρόσφατοι ποδοσφαιριστές, που έχουν φορέσει το συγκεκριμένο νούμερο φανέλας, είναι οι Κοτσόλης και Σιπνιέφσκι! Πλέον, θα την φορέσει και ο Σεμπάστιαν Λέτο, που ο ερχομός του έχει φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των πράσινων οπαδών.

12674721_993913227336642_804572454_o
12695189_993913207336644_2134371916_o

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.