ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Σπάσε αυγά, γιατί αυτό-κάθαρση δεν θα δεις ποτέ…

O Άρης Ασβεστάς γράφει για την επικοινωνιακή επίθεση Κοντονή στους κατηγορούμενους του ποδοσφαίρου, που δεν θα έχει αποτέλεσμα αν δεν επέλθει οριστική ρήξη και σύγκρουση, διότι η αυτό-κάθαρση που ζητάει είναι άγνωστη έννοια στο χώρο…

Σπάσε αυγά, γιατί αυτό-κάθαρση δεν θα δεις ποτέ…

Ο Σταύρος Κοντονής είπε αυτό το οποίο φωνάζουμε κάποιοι εδώ και μια πενταετία, από τότε δηλαδή που άρχισαν να εξελίσσονται στη δικαιοσύνη οι μεγάλες υποθέσεις διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Ότι δεν μπορείς κύριε να κατέχεις θέσεις στο σπορ, να συμμετέχεις σε αυτό και να παίρνεις αποφάσεις για αυτό, όταν βαρύνεσαι με αδικήματα που έχουν να κάνουν με τη δραστηριότητά σου σε αυτό!

Δεν ζητήθηκε σε κανέναν ποδοσφαιρο-παράγοντα να φύγει από το χώρο επειδή διώκεται για μια ακάλυπτη επιταγή. Ούτε επειδή μπορεί να έκανε λαμογιές στον τομέα που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

Όμως δεν μπορείς να κατηγορείσαι για δωροδοκίες, για στήσιμο αγώνων, για απάτες επί των καθηκόντων σου στο ποδόσφαιρο, για παράνομους στοιχηματισμούς, για εκβιασμούς με σκοπό να ωφεληθείς εσύ ή μια ομάδα ανθρώπων στο χώρο, και την ίδια στιγμή να παραμένεις στη θέση σου, να διοικείς, να παίρνεις αποφάσεις, να διαχειρίζεσαι χρήματα, να κρίνεις γενικότερα τις τύχες του αθλήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.