Μπάσκετ

Με Χέινς, χωρίς Παππά

Το ντεμπούτο του με τα «πράσινα», θα κάνει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κολοσσό (7/2, 16.00, Panathinaikos24, Novasports 3) ο Μαρκίζ Χέινς. Στην Αθήνα έμεινε ο ανέτοιμος Νίκος Παππάς.

Ο Παναθηναϊκός, ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα της Ρόδου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι «πράσινοι», αναχωρούν το απόγευμα του Σαββάτου για τη Ρόδο με τον Μαρκίζ Χέινς στη δωδεκάδα, που αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι», ενώ ο Νίκος Παππάς έμεινε στην Αθήνα, για το γεγονός πως κρίθηκε ανέτοιμος.

Μαζί με τον Έλληνα άσο, στην Αθήνα έμεινε και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που συνεχίζει τις θεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Φίλοι του Παναθηναϊκού δεν θα υπάρχουν στο γήπεδο, καθώς όπως ενημέρωσε και η ΚΑΕ, οι «πράσινοι» δεν έχουν πάρει εισιτήρια: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθυμίζει πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση».

Exit mobile version