ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρομερό: Tρεις από τους πέντε πρώτους σκόρερ στα playoffs της Euroleague είναι παίκτες του Παναθηναϊκού!

Tα playoffs της Euroleague έχουν πάρει για τα καλά πράσινο χρώμα!

Τρομερό: Tρεις από τους πέντε πρώτους σκόρερ στα playoffs της Euroleague είναι παίκτες του Παναθηναϊκού!

O Παναθηναϊκός AKTOR απέχει μια νίκη από την επιστροφή του σε Final Four της Euroleague και θέλει να την πετύχει την Τρίτη (7/5) στο ΟΑΚΑ καθώς υποδέχεται τη Μακάμπι στο Game 5 της σειράς. Οι πράσινοι έχουν κάνει μια τρομερή πορεία στη φετινή διοργάνωση, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει την ευλογία να βλέπει τον Κώστα Σλούκα, τον Κέντρικ Ναν και τον Ματίας Λεσόρ να πετούν φωτιές επιθετικά!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, η «Αγία Τριάδα» των «πρασίνων» έχει σημειώσει τους 195 από τους συνολικά 360 πόντους ύστερα από τα τέσσερα ματς των play off. Όπερ και σημαίνει το 54.1% κάτι που μεταφράζεται με 48.7 πόντους σε κάθε ματς από τους 90 κατά μέσο όρο που σκοράρουν οι «πράσινοι» σε αυτές τις αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα πρώτος καλύτερος στη λίστα είναι ο Κέντρικ Ναν με 70 πόντους (17.5π. μ.ο.), δεύτερος ο Λορέντζο Μπράουν με 67 πόντους (16.7π., μ.ο.), τρίτος ο Ματίας Λεσόρ με 64 πόντους (16π. μ.ο.), τέταρτος ο Κώστας Σλούκας με 61 πόντους (15.2π. μ.ο.) και μάλιστα όντας στο «μηδέν» στο Game 3, ενώ στην 5η θέση βρίσκεται ο Τζαμπάρι Πάρκερ με 60 πόντους (15π. μ.ο.)

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.542 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.