ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χάνει τα ντέρμπι ο Ζέκα

Με την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Κάρλος Ζέκα, υπάρχει κίνδυνος να τιμωρηθεί ως και τέσσερις αγωνιστικές, καθώς είναι και αρχηγός της ομάδας, κάτι που βάζει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στα επόμενα ματς του «τριφυλλιού» που είναι τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Χάνει τα ντέρμπι ο Ζέκα

Η κόκκινη κάρτα που είδε από τον διαιτητή Μάνταλο ο Κάρλος Ζέκα, θα στερήσει τη συμμετοχή στα επόμενα ματς της ομάδας, αφού πέρα από τη μία αγωνιστική που θα εκτίσει στο ματς της Τετάρτης για το κύπελλο κόντρα στον Ατρόμητο, υπάρχει ενδεχόμενο και περαιτέρω τιμωρίας.

Έτσι ο Ζέκα, θ’ απουσιάσει από τα επόμενα τρία ματς πρωταθλήματος που είναι με ΠΑΣ (εκτός εδρας) την επόμενη εβδομάδα, αλλά και από τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που ακολουθούν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.