Ποδόσφαιρο

Πολύ καλός ο Μολέδο, καλά στοιχεία ο Βιγιαφάνιες!

Ο Ροντρίγκο Μολέδο έδειξε με το «καλησπέρα» ότι αποτελεί μια σίγουρη λύση για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Την ίδια στιγμή ο Λούκας Βιγιαφάνιες έδειξε κάποια καλά στοιχεία.

Στη σημερινή αναμέτρηση με την Ξάνθη, τόσο ο Λούκας Βιγιαφάνιες όσο και ο Ροντρίγκο Μολέδο, έκαναν ντεμπούτο τους, με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Μπορεί και οι δύο να είναι λίγο καιρό στην ομάδα, αλλά ο Αντρέα Στραματσόνι τους επέλεξε για το βασικό σχήμα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν εξαιρετικός. Για την ακρίβεια ήταν… παντού, έβγαινε πάντα πρώτος στην μπάλα ενώ ήταν αλάνθαστος. Ο Ροντρίγκο Μολέδο ήταν άψογος στις τοποθετήσεις του, τόσο στον ψηλά όσο και χαμηλά. Την ίδια στιγμή έδειξε ότι έχει ηγετικές ικανότητες και αν συνεχίσει έτσι, ο Παναθηναϊκός μπορεί να υπολογίζει πολλά σ’ αυτόν. Επιπλέον, σε 90 λεπτά που αγωνίστηκε έκανε 7 επεμβάσεις και πραγματοποίησε 4 κλεψίματα.

Από την άλλη πλευρά, ο Λούκας Βιγιαφάνιες φάνηκε αγχωμένος στο ντεμπούτο του. Στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε αριστερά, όπου δεν πήρε πολλές πάσες και δεν κατάφερε να φανεί. Βέβαια, η πάσα -τακουνάκι που έκανε, αλλά και μία δύο ατομικές ενέργειες φανέρωσαν την ποιότητά του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αγωνίστηκε πίσω από τον Πέτριτς και έδειχνε να… πατάει καλύτερα. Η αποβολή όμως του Κάρλος Ζέκα, οδήγησε τον Ιταλό τεχνικό στο να τον κάνει αλλαγή. Έτσι δεν κατάφερε να δείξει όσο μπορεί να προσφέρει!

Exit mobile version