ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ - ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

«Τα πάντα για το Κύπελλο»!

Το μυαλό στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ατρόμητο, στη ρεβάνς του 0-0, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στρέφουν άπαντες στον Παναθηναϊκό.

«Τα πάντα για το Κύπελλο»!

Η Ξάνθη πέρασε, ό, τι έγινε, έγινε, πλέον υπάρχει ένας μεγάλος στόχος. Κι αυτός ο μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από το Κύπελλο Ελλάδας. Ενα τρόπαιο που ο Παναθηναϊκός το θέλει πάρα πολύ και όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να πάνε στον τελικό και να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Για να συμβεί αυτό, βέβαια, θα πρέπει πρώτα να ξεπεραστεί το δύσκολο εμπόδιο του Ατρομήτου, στο Περιστέρι, μετά το 0-0 της Λεωφόρου. Αυτό ειπώθηκε και στη χθεσινή συνομιλία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αντρέα Στραματσόνι. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ επισκέφθηκε χθες το Κορωπί και αφού μίλησε με κάποιους ποδοσφαιριστές τα είπε για αρκετή ώρα με τον Ιταλό προπονητή. «Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το Κύπελλο. Να περάσουμε οπωσδήποτε από το Περιστέρι και τον Ατρόμητο», ήταν το κοινό μήνυμα των δυο ανδρών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο «Στράμα» θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Τζιαντομένικο Μέσο, όσο και τον Μάρκους Μπεργκ, με τον πρώτο να ξεπερνά από χθες την ίωση και τον δεύτερο να μπαίνει σήμερα στις προπονήσεις με την ομάδα. Σήμερα, επίσης, θα ξεκαθαρίσει αν θα προλάβει το παιχνίδι Ράσμους Τελάντερ.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 3.266 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.