ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ

Παρακολουθεί τις εξελίξεις για Ντόρσει

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τις εξελίξεις στο θέμα του Τζόϊ Ντόρσει και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να κινηθεί για την απόκτησή του.

Παρακολουθεί τις εξελίξεις για Ντόρσει

Ο Αμερικανός φόργουορντ της Γαλατασαράϊ, είναι σε συζητήσεις για την αποδέσμευση του από τον σύλλογο, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ευρωλίγκας.

Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρουν οι Τούρκοι, οι δύο πλευρές είχαν και μια επαφή πριν από λίγους μήνες, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε καθώς ο Ντόρσεϊ, δήλωνε χαρούμενος στην Γαλατά κάτι που δεν συμβαίνει τώρα.

Αν ο παίκτης μείνει ελεύθερος κάτι που κυνηγάει τις τελευταίες ώρες, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις ομάδες που θα κινηθούν για την απόκτησή του, αφού οι «πράσινοι» βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση ενός σέντερ με αθλητικά προσόντα.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 29.955 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.