ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ «ΣΤΡΑΜΑ» ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

«Μην ασχολείστε με τους διαιτητές, το μυαλό σας στο ματς»

Συγκεντρωμένους θέλει τους ποδοσφαιριστές του ο Αντρέα Στραματσόνι, στους οποίους τόνισε να παραμείνουν ψύχραιμοι και να μην ασχοληθούν με τη διαιτησία της αναμέτρησης.

«Μην ασχολείστε με τους διαιτητές, το μυαλό σας στο ματς»

Ο Ιταλός τεχνικός  μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ξάνθη στη Λεωφόρο το περασμένο Σαββάτο, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τις αντιδράσεις που πρέπει να διατηρούν απέναντι στους διαιτητές και πως θα πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Το ίδιο επανέλαβε και χθες μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης πριν από τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Και όπως αναφέρει η «Live Sport» τους ξεκαθάρισε πως πρέπει να σκέφτονται μόνο το ματς και τίποτα άλλο.

«Εσείς να σκέφτεστε μόνο το παιχνίδι. Όχι τον διαιτητή και τα σφυρίγματά του. Δεν σφυρίζει, δεν σταματάτε για να διαμαρτυρηθείτε, συνεχίζετε να παίζετε. Σφυρίζει, παίρνετε θέσεις για να συνεχίσετε. Δεν θέλω να ασχολείστε μαζί του».

«Bόμβα» από Τουρκία: «O Παναθηναϊκός θέλει τον Μάουρο Ικάρντι»!
«Bόμβα» από Τουρκία: «O Παναθηναϊκός θέλει τον Μάουρο Ικάρντι»! 2.484 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.