ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καμίνι με ΕΦΕΣ το ΟΑΚΑ

Πάνω από 13 χιλιάδες κόσμος αναμένεται να βρεθεί την Παρασκευή (12/02, 21:45) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ώστε να σπρώξει την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς στη νίκη κόντρα στην Εφές.

Καμίνι με ΕΦΕΣ το ΟΑΚΑ

Οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις αλλά και τα επιτυχημένα αποτελέσματα, έχουν «ζεστάνει» τον κόσμο της ομάδας, που θα γεμίσει το ΟΑΚΑ στην προσπάθεια να δώσει εξτρά ώθηση στον Δημήτρη Διαμαντίδη και την παρέα του, ώστε να έρθει το «ροζ» φύλλο αγώνα.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της «πράσινης» ΚΑΕ υπολογίζουν πως ο κόσμος που θα βρεθεί στο κλειστό θα είναι πάνω από 13 χιλιάδες και η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι για μία ακόμα φορά εντυπωσιακή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.