ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Συγγνώμη στον κόσμο της ομάδας…»

Ο Τάσος Λαγός θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την καταστροφική χρονιά όπως έχει αποδειχθεί, ενώ τόνισε πως πλέον το μόνο που μένει, είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ.

Λαγός: «Συγγνώμη στον κόσμο της ομάδας...»

Ο νεαρός χαφ της ομάδας του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στο τι πήγε λάθος στις δύο αναμετρήσεις με την ομάδα του Περιστερίου, ενώ καταλήγοντας επεσήμανε πως παρά την απογοήτευση όλων στην ομάδα μπορούν να «στρώσουν» το κλίμα και προχωρήσουν στη συνέχεια των υποχρεώσεων τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι αποτυχημένη σεζόν, μείναμε εκτός κι από το κύπελλο, όλοι είμαστε απογοητευμένοι κι ένα μεγάλο συγνώμη πρέπει να πούμε στον κόσμο όλοι μας, πρώτα πρώτα οι παίκτες έχουν την ευθύνη.

Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει συνηθίσει σε τέτοια πράγματα, αυτή η χρονιά είναι ίσως από τις χειρότερες. Από εκεί και πέρα, πρέπει τουλάχιστον να συνεχίσουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα μας κι αν μπορέσουμε να πάρουμε στα πλέι οφ την πρώτη θέση».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.968 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι έφταιξε σε αυτά τα δύο ματς: «Στο πρώτο παιχνίδι έπρεπε να σκοράρουμε στη Λεωφόρο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά ο Ατρόμητος είναι αλήθεια πως έκανε πολύ καλή δουλειά και στα δύο παιχνίδια, ειδικά αμυντικά. Σήμερα νομίζω πως θα έπρεπε να προσπαθήσουμε όλοι παραπάνω. Δυστυχώς δεχθήκαμε κι ένα φοβερό γκολ από το πουθενά, εκεί που δεν κινδυνεύαμε αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ξανά από εμένα ένα συγνώμη στον κόσμο του Παναθηναϊκού που φέτος δυστυχώς τον έχουμε πικράνει πολλές φορές κι από εδώ και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε για ό,τι μας έχει μείνει και να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να πάρουμε την 1η θέση στα πλέι οφ».

Για το εάν η ομάδα μπήκε με λάθος προσανατολισμό: «Δεν νομίζω πως έγινε κάτι τέτοιο. Αυτή την ερώτηση θα έπρεπε να σας την απαντήσει ο προπονητής κι όχι εγώ. Από εκεί και πέρα θα σταθώ ως παίκτης ότι ίσως όλοι μας θα έπρεπε να δώσουμε το κάτι παραπάνω, όλοι θα έπρεπε να προσπαθήσουμε γιατί ξέραμε τι παιχνίδι παίζαμε σήμερα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε κι η χρονιά είναι τραγική για εμάς».

Για τη συνέχεια κι αν μπορεί να βρει κίνητρο μέχρι τα πλέι οφ: «Η αλήθεια είναι πως είμαστε όλοι απογοητευμένοι, αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, πρέπει να αντιδράσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΣ, να φανούμε δυνατοί και να βελτιώσουμε την εικόνα μας πάνω από όλα. Όλοι οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι είμαστε στον Παναθηναϊκό κι ότι πρέπει να δίνουμε σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερό μας εαυτό και νομίζω πως εάν γίνουν αυτά τα πράγματα, ίσως η ομάδα στρώσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.