ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μιχαλαριάς: «Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού χάνουν μόνο από NBAers» (vids)

Στην κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη βραβεύτηκαν και οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού.

Μιχαλαριάς: «Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού χάνουν μόνο από NBAers» (vids)

Oι βραβεύσεις έγιναν από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι εύχομαι η ομάδα αυτή, που ήταν πέρυσι πρωταθλήτρια, να είναι πρωταθλήτρια και στους άνδρες. Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Πάνω απ’ όλα δεν είναι τα άτομα, αλλά η ομάδα. Η ομάδα του Παναθηναϊκού σε όλα τα σπορ». Στη συνέχεια, στην κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη βραβεύτηκαν και οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Παπαγιάννης και Μιχάλης Λούντζης για το χρυσό μετάλλιο στον Βόλο με την Εθνική Εφήβων το καλοκαίρι του 2015.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, είπε την… ατάκα της βραδιάς, όταν προλόγισε τη βράβευση των τριών αθλητών… «Σας προκαλώ να δείτε ένα παιχνίδι που έγινε στο εφηβικό Φιλαθλητικός – Παναθηναϊκός. Είναι νομίζω η τελευταία μας ήττα στο εφηβικό. Έχει βάλει ο Βασίλης καμία 50αριά – 60αριά πόντους και έχει βάλει άλλους τόσους ένας… άσημος παίκτης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Γιατί ο Παναθηναϊκός στους εφήβους χάνει μόνο από NBAer»

Δείτε τα βίντεο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.