ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Φελντέιν παίρνει το χρόνο που του αξίζει

Σταθερός στην απόδοση του, με το «φονικό» τρίποντο τις στιγμές που πρέπει και την ενέργεια του στην άμυνα, ο Τζέιμς Φελντέιν έχει εξελιχθεί σε έναν πολύτιμο παίκτη για τον Παναθηναϊκό.

Ο Φελντέιν παίρνει το χρόνο που του αξίζει

Ο Δομινικανός άσος σε ακόμα ένα παιχνίδι, ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του «τριφυλλιού», βοηθώντας σε επίθεση και άμυνα,  μένοντας στο παρκέ για 36 λεπτά, τα περισσότερα από κάθε άλλον «πράσινο»!

Ο Φελντέιν ήταν ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού σε λεπτά συμμετοχής, στη χθεσινή αναμέτρηση με την Εφές, κάτι που αν μη τι άλλο δείχνει και την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Μετά τα 38 λεπτά στα οποία αγωνίστηκε στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Φελντέιν εχθές πάτησε παρκέ για 36 λεπτά, στα οποία σημείωσε 10 πόντους (1/4 διπ., 2/4 τριπ.) και μοίρασε 5 ασίστ, συγκεντρώνοντας 12 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, τους περισσότερους μετά τους 13 που είχε μαζέψει στον αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.606 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.