ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Αθήνα ο Ουίλιαμς

Ουίλιαμς: «Ανυπομονώ να παίξω στη νέα μου ομάδα» (pics)

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (13/2), το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Έλιοτ Ουίλιαμς. Τον παίκτη υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο για λογαριασμό των «πρασίνων», ο Σάνι Μπετσίροβιτς.

Ουίλιαμς: «Ανυπομονώ να παίξω στη νέα μου ομάδα» (pics)

Ο 26χρονος άσος, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «πρασίνων», αναφέρθηκε στα στοιχεία που μπορεί να δώσει στην ομάδα με τον ερχομό του, ενώ έδειξε να γνωρίζει αρκετά πρόσωπα από το ρόστερ του Παναθηναϊκού, πριν προσθέσει πως η μεταγραφή του στο «τριφύλλι», είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εκείνον.

Τον Έλιοτ Ουίλιαμς, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο Σάνι Μπετσίροβιτς, αλλά και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

10_AFIXI_NEOY_PAIKTH_ELIOT_GOUILIAM
11_AFIXI_NEOY_PAIKTH_ELIOT_GOUILIAM

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε με την άφιξη του στο «Ελ. Βενιζέλος»:

«Ξέρω πολλούς παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως τον Καλάθη και τον Κούζμιτς. Με τον Νικ παίξαμε αντίπαλοι στο NBA. Με τον Κούζμιτς πήραμε πρωτάθλημα στο NBDL. Θέλω να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 76.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντα θα θέλω να βοηθάω να ελέγχουμε το παιχνίδι. Θα δώσω αθλητικά στοιχεία και σκορ. Αυτά έκανα στο ΝΒΑ και στο NBDL ως ένας ψηλός γκαρντ. Αυτά τα στοιχεία είναι που θέλω να φέρω. Θα πρέπει να προσαρμοστώ εδώ. Το παιχνίδι στο ΝΒΑ και στο NΒDL είναι πιο γρήγορο, όμως και εδώ υπάρχει υψηλό επίπεδο. Πιστεύω πως θα προσαρμοστώ γρήγορα.

Στο κολέγιο έπαιξα στο Ντιούκ και στο Μέμφις. Κάθε παιχνίδι μετράει και στο κολέγιο και στο NBDL. Καταλαβαίνω πως κάθε παιχνίδι μετράει και εδώ. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς για να βοηθήσω να νικήσουμε.

Νιώθω πως είμαι στο 100% πια. Είχα πολλούς τραυματισμούς. Αλλά ανυπομονώ να παίξω στη νέα μου ομάδα. Ξέρω πως είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα να δω τη ζωή εδώ. Θέλω να παίξω στην Ευρώπη, να δω την ευρωπαϊκή κουλτούρα και αντίστοιχα πράγματα. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Κούζμιτς ή κάποιον άλλον, μόνο με τους προπονητές και ανθρώπους από τη διοίκηση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.