ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ

Ανεβαίνει ο Λέτο

Ορεξάτος στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας του «τριφυλλιού» είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο και ελπίζει πως σύντομα θα είναι σε θέση να το δει αγωνιζόμενο ο κόσμος της ομάδας.

Ανεβαίνει ο Λέτο

Ο 29χρονος Αργεντίνος καθ’ όλη τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, βρισκόταν σε συνομιλίες με τον προπονητή της ομάδας Αντρέα Στραματσόνι και πιστεύει πως δεν θ’ αργήσει να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο, ώστε ν’ αγωνιστεί με την «πράσινη» φανέλα. Ο Στραματσόνι πιστεύει στις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή, αλλά σίγουρα δεν θέλει να τον βάλει άμεσα στην ομάδα, καθώς είναι πίσω σε θέματα φυσικής κατάστασης, ενώ του λείπει και αγωνιστικός ρυθμός.

Έτσι, εκτιμά πως αν συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας και την επόμενη εβδομάδα, θα είναι σε θέση να βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και να διεκδικήσει και θέση στο βασικό σχήμα, αφού το ματς με την ΑΕΚ πιθανότατα να κρίνει και τη δεύτερη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα ενόψει και τον πλει οφ.

Ο Λέτο θυμίζουμε πως είχε κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του στην προηγούμενη παρουσία του στο «τριφύλλι», αφού στις 6 Νοεμβρίου του 2011, είχε οδηγήσει την ομάδα του εκ του ασφαλούς στην επικράτηση με 3-2, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός που είχε δεν του έδωσε το δικαίωμα ν’ αγωνιστεί με την «πράσινη» φανέλα και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και να το διεκδικήσει.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.787 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από κει και πέρα, δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του Λέτο στο ντέρμπι του Φαλήρου με τον Ολυμπιακό, αφού επιθυμία και του ίδιου είναι να συμμετέχει και να βοηθήσει την ομάδα του να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του «αιωνίου» του αντιπάλου. Έτσι με όλα αυτά τα δεδομένα, δεν θ’ αργήσει η στιγμή που ο Σεμπάστιαν Λέτο θ’ αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.