ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάει αποφασιστικότερα στο ριμπάουντ

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έχει μαζέψει 30 ριμπάουντ στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Πάει αποφασιστικότερα στο ριμπάουντ

«On fire» στο ελληνικό πρωτάθλημα από τις 17 Ιανουαρίου ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Ο ταλαντούχος φόργουορντ εκεί που στις 11 προηγούμενες συμμετοχές του στην Α1 είχε μόλις μία φορά φτάσει διψήφιο αριθμό πόντων (16, με αντίπαλο τον Κόροιβο) από την αναμέτρηση με τον Άρη (μ’ εξαίρεση το ντέρμπι του ΣΕΦ που έμεινε άποντος δοκιμάζοντας μόλις δύο σουτ) σκοράρει διαρκώς +10 (17 με Άρη, 13 με Ρέθυμνο, 15 με Κολοσσό, 12 στους Πατρινούς).

Αυτό που αρέσει εσχάτως είναι η αποφασιστικότητα που πάει στην διεκδίκηση του ριμπάουντ έχοντας στα τελευταία πέντε ματς 30 «σκουπίδια» (έξι μ.ο), επιλέγοντας να τελειώνει πολλές φάσεις κοντά στο καλάθι. Έχοντας πέσει σε χρονιές που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται αρκετά μεταγραφικά στους κοντούς, είναι ο φόργουορντ με το μεγαλύτερο ρεπερτόριο στο παιχνίδι του.

Ικανοποιητικός τεχνικά ώστε να του εμπιστευτεί ο προπονητής το κατέβασμα της μπάλας (είχε συμβεί πολλάκις επί Πεδουλάκη), καλός σουτέρ (38% στα τρίποντα πέρσι, 58% στα δίποντα φέτος), μένει να δυναμώσει το σώμα του ώστε να αντέχει το ξύλο στο ζωγραφιστό. Με μεγάλο άνοιγμα χεριών και κορμί 203 εκατοστών διαθέτει πρώτη ύλη ώστε να γίνει ένας ολοκληρωμένος παίκτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.