ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

H Mις οπίσθια είναι τρελή για τον Μέσι (pics)

Η Σούζι Κορτέζ, Μις Οπίσθια 2015, είναι από τις πιο φανατικές θαυμάστριες του Λιονέλ Μέσι όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στις πράξεις.

H Mις οπίσθια είναι τρελή για τον Μέσι (pics)

Η χαρά της πανέμορφης μελαχρινής με τα πλούσια… προσόντα ήταν μεγάλη και δεν κρυβόταν. Ούτε και τα προσόντα!

Αυτή τη φορά τα… προσόντα παρέμειναν… προσόντα και απλά άλλαξε η φανέλα, καθώς ο Μέσι δεν παίζει μόνο στη Μπαρτσελόνα, αλλά και στην εθνική ομάδα της Αργεντινής και η Σούζι θέλησε να τον τιμήσει και γι’ αυτό. Tι κι αν είναι Βραζιλιάνα. Μέσι και πάλι Μέσι… Σούζι και πάλι Σούζι!

Δείτε τις φωτογραφίες…

Eu como fanática por futebol me emocionei muito com a história do pequeno afegão #MurtazaAhmadi e decidi fazer algo na internet pra ajudar ele encontrar nosso ídolo do #Barcelona em comum, mesmo sendo brasileira não vejo problema em vestir o uniforme de outro país se for pra ajudar alguém. #viscabarça #fazerobemsemolharaquem #missbumbumbrasil2015oficial #modelbrazil #angel #messi #Barcelona J’aime le football fanatique est devenu très émotionnel avec l’ histoire de la petite afghane #MurtazaAhmadi et a décidé de faire quelque chose sur l’Internet pour l’aider à trouver notre idole #Barcelona en commun, même si brésilienne, je ne vois aucun problème à porter l’uniforme d’un autre pays si elle veut aider quelqu’un . # Viscabarça #fazerobemsemolharaquem

A photo posted by Suzy Cortez Oficial (@suzycortezoficial) on

Boa tarde queridos 😘

A photo posted by Suzy Cortez Oficial (@suzycortezoficial) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ