ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τον πήγε πίσω ο τραυματισμός στο Αζερμπαϊτζάν

Ο Ρόμπιν Λουντ προσπαθεί να βρει ρυθμό, κάτι δύσκολο αν αναλογιστούμε ότι έπαιξε βασικός μόνο σε τρία παιχνίδια.

Τον πήγε πίσω ο τραυματισμός στο Αζερμπαϊτζάν

Η αλήθεια είναι πως μέχρι την κυριακάτικη «γεμάτη» εμφάνιση του Ρόμπιν Λουντ, τον Φινλανδό τον θυμόμασταν μόνο για την απίστευτη χαμένη ευκαιρία του στα Περιβόλια όταν φάτσα με τον τερματοφύλακα σούταρε απελπιστικά άουτ.

Ο Σκανδιναβός ξέρει μπάλα (μπροστά στον Ατζαγκούν τον λες και μετρ της τεχνικής), μια ματιά στη στατιστική του δείχνει πως έχει καλή σχέση με το γκολ (13 τέρματα στην Ελσίνκι σε 2.5 σεζόν) αλλά στα 22 του χρόνια η μετάβαση απ’ τη χώρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα (πρώτη φορά ξενιτεύεται) δεν του φάνηκε εύκολη.

Επιπλέον χτυπήθηκε από τραυματισμό το καλοκαίρι, μια γονατιά αντιπάλου στον αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν τον έκανε να χάσει το διάστημα Αυγούστου-Σεπτεμβρίου όπου ο Αναστασίου μόνταρε το σύνολο. Επιστρέφοντας σ’ ένα φιλικό με την Αργυρούπολη τέλη Σεπτέμβρη, ήταν αρκετά πίσω από τους συμπαίκτες του, ενώ το γεγονός ότι μέχρι το ματς στην Ήπειρο είχε αγωνιστεί βασικός μόνο στα παιχνίδια με Ατρόμητο, ΑΕΚ δεν τον βοήθησε να δείξει την αξία του.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.211 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.