ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έναρξη στο «One Team- Basketball is everywhere» (Pics)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για μία ακόμη χρονιά δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο με τις επισκέψεις της στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου.

Έναρξη στο «One Team- Basketball is everywhere»  (Pics)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συμμετέχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο πρόγραμμα Εταιρικής Ευθύνης One Team της Euroleague. Η ξεχωριστή προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου, θα συνεχιστεί και φέτος.

1

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος με το πρόγραμμα “One Team – Basketball is everywhere” η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα περάσει ξεχωριστά μηνύματα στους ανήλικους κρατούμενους του Καταστήματος (ηλικίας 15-18 ετών), αυτά της ομαδικότητας, της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και του σεβασμού. Οι επισκέψεις θα διαρκέσουν 8 εβδομάδες (η πρώτη πραγματοποιήθηκε χτες 16/2) και θα έχουν διαφορετική θεματολογία, ώστε πέρα από τα παραπάνω μηνύματα ο στόχος είναι να φέρουν τους ανήλικους κρατούμενους σε επαφή με πρότυπα ζωής, τους αθλητές μας.

2

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που ξεκίνησε πέρσι, δέχτηκε τις καλύτερες κριτικές και ήταν ένα από τα καλύτερα προγράμματα της Euroleague. Μάλιστα στα πλαίσια του ετήσιου meeting του One Team στη Βαλένθια (Οκτώβριος 2015), αποτέλεσε παράδειγμα για τις υπόλοιπες ομάδες με ειδική μνεία και ανάλυσή του.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 28.821 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
3

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι δίπλα σε αποκλεισμένες κοινωνικές ομάδες που έχουν την ανάγκη μας και ότι στο χώρο του μπάσκετ δε χωράνε διακρίσεις. Basketball is Everywhere!!!»

4

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.