ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με κοντομάνικα και με Αρκαδικό!

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να φορέσει και αύριο τις κοντομάνικες εμφανίσεις, μετά της αναμετρήσεις με Παρτιζάν (Honouring Our Legacy) και Ρέθυμνο, στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό.

Με κοντομάνικα και με Αρκαδικό!

Ο Παναθηναϊκός, αναμένεται να φορέσει και αύριο στην αναμέτρηση με τον Αρκαδικό, τις κοντομάνικες εμφανίσεις. Οι εμφανίσεις αυτές άρεσαν πολύ στον κόσμο και έτσι αναμένεται να επιλέγονται συχνά στα παιχνίδια που ακολουθούν.

ÅÊÄÇËÙÓÇ ÔÇÓ ÊÁÅ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ "HONOURING OUR LEGACY" ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ (ÖÉËÉÊÏ)

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός φόρεσε για πρώτη φορά την εμφάνιση αυτή στο φιλικό με την Παρτιζάν (Honouring Our Legacy). Τέλος, η δεύτερη φορά ήταν στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, πριν από λίγο καιρό.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÑÅÈÕÌÍÏ PANATHINAIKOS - RETHIMNO (BASKET LEAGUE 2015-2016)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.