ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (19:00 - NS2, PANATHINAIKOS24.GR)

Πρώτη για Ουίλιαμς!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον Αρκαδικό στο ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική της Basket League, με τον Ελιοτ Ουίλιαμς να είναι για πρώτη φορά στην 12άδα. Οι «πράσινοι» θέλουν να «καθαρίσουν» γρήγορα το παιχνίδι ώστε να μην μπουν σε...μπελάδες.

Πρώτη για Ουίλιαμς!

Ο Παναθηναϊκός την Δευτέρα πήρε μία εύκολη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας με 87-81 στο ΟΑΚΑ. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι παίκτες του θέλουν να επαναλάβουν το ίδιο σήμερα απέναντι στον Αρκαδικό. Το «τριφύλλι», με τις κοντομάνικες εμφανίσεις για τρίτη φορά φέτος και τον Έλιοτ Ούιλιαμς  για πρώτη φορά στην δωδεκάδα, θέλει να «καθαρίσει» από νωρίς στο παιχνίδι.

Στην σημερινή αναμέτρηση εκτός θα είναι και πάλι οι Διαμαντίδης, Κούζμιτς και Χαραλαμπόπουλος. Αρχικά, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού επειδή νιώθει ενοχλήσεις στον αχίλλειο, ο Όγκνιεν Κούζμιτς λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς και τέλος ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος ξεπερνάει σιγά-σίγα το πρόβλημα στους κοιλιακούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.