ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Όταν ο Νίνης «σκότωνε» την ΑΕΚ (Vid)

Ο Σωτήρης Νίνης πριν από 9 χρόνια ακριβώς, πραγματοποιούσε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Όταν ο Νίνης «σκότωνε» την ΑΕΚ (Vid)

Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2007 σ’ ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ, όταν ο Σωτήρης Νίνης πραγματοποιούσε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, sto 1-4 υπέρ του “τριφυλλιού”.

Ο 17χρονος τότε πιτσιρικάς έκανε…τα πάντα σ’ εκείνο το ντέρμπι. Είχε δώσει την ασίστ στον Γιάννη Γκούμα για να ανοίξει το σκορ στο 3ο λεπτό, είχε διπλασιάσει τα τέρματα του «τριφυλλιού» στο 8′. Τέλος, από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το 0-4 από τον Αντρέα Ίβανσιτς.

Παναθηναϊκός (Βίκτορ Μουνιόθ): Εμπέντε, Νίλσον, Μόρις, Γκούμας, Λεοντίου, Τζιόλης, Μπόβιο, Νίνης,Ίβανσιτς, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης.

ΑΕΚ (Λορένσο Σέρα Φερέρ): Σορεντίνο, Πλιάτσικας, Παπασταθόπουλος,Τσιρίλο, Τζιωρτζόπουλος, Ζήκος, Τόζερ, Καφές, Ζούλιο Σέζαρ, Καμπάνταης, Λυμπερόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ