ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλαϊτζάκης ο… 10ος

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και έγινε ο 10ος πιτσιρικάς του «τριφυλλιού» τα τελευταία χρόνια που μπαίνει στα… βαθιά του ελληνικού πρωταθλήματος.

Καλαϊτζάκης ο… 10ος

Ο μόλις 17 ετών και 46 ημερών, νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού, πήρε το βάπτισμα του πυρός από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς στο ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα το γιόρτασε δεόντως, σημειώνοντας και τους πρώτους του πόντους (3 π).

Στην αναμέτρηση με τον Αρκαδικό ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, «έγραψε» την πρώτη του συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα με την «πράσινη» φανέλα και παράλληλα έγινε ο 10ος παίκτης της ομάδας τα τελευταία χρόνια, που κάνει πρεμιέρα στα γήπεδα της κορυφαίας κατηγορίας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η σχετική «πράσινη» λίστα…

2007-2008: Άρης Ταταρούνης

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.628 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2009-2010: Γιώργος Μπόγρης, Γιάννης Καραμαλέγκος

2010-2011: Πάρης Μαραγκός, Φώτης Ζούμπος

2012-2013: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Διαμαντάκος

2014-2015: Μιχάλης Λούντζης.

2015-2016: Κώστας Παπαδάκης, Γιώργος Καλαϊτζάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.