ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ «ΣΤΡΑΜΑ» ΓΙΑ ΠΑΟΚ

«Κλειδί» ο Βιγιαφάνιες

Με τον Λούκας Βιγιαφάνιες σε ρόλο επιτελικού μέσου ή ακραίου επιθετικού αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έκανε κάποιες δοκιμές, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει αύριο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» είναι το που θα παίξει ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος επιστρέφει στην ενδεκάδα της ομάδας.

Ο Ιταλός δοκίμασε στο Κορωπί σύστημα 4-2-3-1 με τον Αργεντινό να αγωνίζεται ως «δεκάρι», αλλά και 4-3-3, με τον ποδοσφαιριστή να πηγαίνει στα πλάγια. Όπως και να χει, ο «Βίγια» θα είναι βασικός. Μένει να δούμε σε ποια θέση θα αγωνιστεί.

Σε ό, τι έχει να κάνει, αναλυτικά, με το βασικό σχήμα της ομάδας, κατά πάσα πιθανότητα σε 4-2-3-1, ο Στιλ θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα απαρτίζεται από τους Τελάντερ, Κουτρουμπή (Μολέδο). Αριστερά θα παίξει ο Πράνιτς και δεξιά ο Μέστο. Στα χαφ, προβάδισμα έχουν οι Λουντ, Αμπέντ, με ελεύθερο τον Βιγιαφάνιες. Ο Μπεργκ θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης, αριστερά ο Βλαχοδήμος και δεξιά ο Καλτσάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version